WEBINAR - Profitul pe primul loc

Descriere Eveniment

Mai intai facem profit!” - este o sintagma pe care Eusebiu Burcas a auzit-o de la unul din clientii sai. Focusul acestui client este centrat pe profit, zi de zi. Nu cel pe hartie, ci profitul real, aflat in conturi sau in buzunarul actionarilor. Eusebiu a studiat metoda, a aflat ca se poate aplica si vrea sa impartaseasca antreprenorilor cum anume se face.

Prin intermediul acestui webinar vei afla raspunsul la urmatoarele intrebari:

  • cum sa faci profit real in afacere?
  • cum depasesti momentul in care contabilul iti spune ca ai profit pe hartie si prin conturi bate vantul?
  • ce metode ai putea folosi pentru ca la finalul lunii sau trimestrului sa-ti ”vezi” profitul?

 

Webinar-ul este dedicat antreprenorilor, liber profesionistilor si expertilor, dar si angajaților care vor sa-si deschida o afacere. Chiar daca te afli la inceput de drum sau ai acumulat experienta de business de cativa ani, orientarea spre profit iti va arata realitatea concreta din afacerea ta.


 

Eusebiu Burcas este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educatie financiara, fondat in anul 2008. Cu o experienta de peste 20 ani in management si vanzari si peste 15 ani in training, Eusebiu Burcas este consultant de management, speaker si angel investor, avand la activ cateva proiecte antreprenoriale de succes, in special pe zona online.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Eusebiu Burcas Burcash Imi doresc sa inspir un milion de oameni sa ia decizii financiare independente si sa traiasca in bunastare.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai