Work-life Balance. Cum sa-ti setezi prioritatile pentru a obtine rezultatele dorite

Descriere Eveniment

Auzim destul de des fraza “work-life balance”, acel echilibru, sentiment de implinire atat pe plan personal, cat si profesional. Insa, de cele mai multe ori il simtim ca pe un miraj. 

Suntem cu totii sub presiunea de a fi multitasking. Dar cum sa ne mentinem linistea ca lucrurile sunt sub control atata vreme cat avem mereu sentimentul ca alte aspecte ale vietii noastre sunt neglijate, ca suntem parca mereu cu un pas in spate? Succesul presupune a face fata cu bine provocarilor si situatiilor de criza, dar si a ne bucura de lucrurile frumoase care ni se intampla. 

BT Club, alaturi de Reteaua de Sanatate Regina Maria si Atlas, te invita la un eveniment in cadrul caruia vei afla raspunsul la urmatoarele intrebari: cum putem atinge si sustine performanta pe termen lung cand nu toate lucrurile depind de noi? Cum sa recapatam controlul asupra vietii noastre? Ce facem atunci cand simtim ca lucrurile au scapat de sub control, sunt prea multe si nu stim de unde sa o apucam? Cum stim ce sa rezolvam mai intai si cum le facem pe toate sa intre intr-o zi de 24 de ore in care mai avem nevoie si sa dormim sau sa ne relaxam?

Pe parcursul celor două ore vom:

  • (re)seta prioritatile. Cum arata pentru fiecare dintre noi o viata echilibrata (de la aspirational la unde ne pozitionam astazi);
  • stabili ce vrem sa schimbam si sa facem incepand de astazi;
  • intelege ce ne motiveaza si de ce facem lucrurile pe care le facem; si de ce nu le facem pe cele pe care spunem ca le vrem;
  • defini instrumente prin care sa ne insusim o atitudine “smart” care sa ne ajute sa ne simtim impliniti personal si profesional in fiecare clipa.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor si managerilor de Resurse Umane interesati atat de dezvoltarea lor personala si profesionala cat si de cresterea engagementul angajatilor.


Despre invitati:

Cristina Mitu este Marketing Consultant, Partener ATLAS. Are peste 10 ani experienta in Strategie, Marketing si Business Development in industriile IT&C si servicii.

Mihai Bran este Psihoterapeut, Medic primar psihiatru in cadrul spitalului Clinic Coltea din Bucuresti, Asistent universitar in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti si Co-founder ATLAS.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Cristina Mitu Cristina Mitu este Marketing Consultant, Partener ATLAS. Are peste 10 ani experienta in Strategie, Marketing si Dezvoltare Organizationala si de Business in industriile IT&C si servicii.
Mihai Bran Mihai Bran este Psihoterapeut, Medic primar psihiatru in cadrul spitalului Clinic Coltea din Bucuresti, Asistent universitar in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti si Co-founder ATLAS.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai