Workshop gratuit de finante personale: Calea independentei financiare

Descriere Eveniment

Dincolo de comportamentul financiar zilnic, de ceea ce facem si cum ne raportam la bani, fiecare dintre noi ne dorim un trai mai bun si, de ce nu, mai sigur.

Constructia financiara a vietii noastre se doreste a fi solida si stabila in timp. Cum sa ne echipam si mai ales care sunt etapele calatoriei spre independenta financiara personala este pentru multi dintre noi o necunoscuta.

Alaturi de invitatul nostru, Eusebiu Burcas, te asteptam la un atelier practic de planificare si setare a drumului tau spre independenta financiara.

Ce subiecte vom aborda?

  • Definirea obiectivelor financiare personale.
  • Evaluarea situatiei actuale. Sanatatea financiara. Instrumentele de analiza si evaluare.
  • Cu cine merg la drum? Construirea echipei. Evaluarea comportamentelor in familie.
  • Identificarea modului in care te afecteaza riscurile.
  • Etapele planului financiar personal. In ce investesti si cum te comporti?

 

Evenimentul este gratuit.


Eusebiu Burcas este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educatie financiara, fondat in anul 2008. Cu o experienta de peste 20 ani in management si vanzari si peste 15 ani in training, Eusebiu Burcas este consultant de management, speaker si angel investor, avand la activ cateva proiecte antreprenoriale de succes, in special pe zona online.

Speakeri

Eusebiu Burcas Burcash Imi doresc sa inspir un milion de oameni sa ia decizii financiare independente si sa traiasca in bunastare.