Workshop: identificarea oportunitatilor si controlul riscurilor

Descriere Eveniment

Realitatea economica actuala si nevoia de performanta a afacerii ii determina pe cei care vor sa existe pe termen lung sa raspunda la intrebarile anterioare. Astfel, va oferim posibilitatea, pe parcursul a 3 ore, de a incerca impreuna sa gasim noi oportunitati si de a afla  cum puteti controla anumite riscuri ale propriei afaceri. Un atelier de lucru de la care veti pleca cu 3 actiuni de pus in practica!

Ce vom face:

  • Primele 6 companii inscrise vor primi, inainte de intalnire, un cod de acces la eValu@tor IMM, un produs de autoevaluare a afacerii prin care vor obtine, in urma completarii simulatorului, informatii legate de cei 4C (competitivitate, concurenta, calitate, capacitate) si cei 4R (riscuri) ai firmei.
  • Prezentare: relevanta celor 4C si a celor 4R in contextul mediului economic actual si al cresterii performantei afacerii.
  • Aplicatii: ce putem schimba, imbunatati in urma unei mai bune cunoasteri a realitatii afacerii.

 

Trainingul va fi sustinut de:

RoMarketing

Finconet

 

 

Folosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online pe site-ul BTClub. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu Politica de confidentialitate.