Workshop "Rezist sa fiu antreprenor?!"

Descriere Eveniment

BT Club te invita la un workshop organizat in colaborare cu Alina Striinu, antreprenor si analist de business, Cristina Norocel, PR Specialist si Marketing Strategist si Corina Stratulat, antreprenor si strategist for success. 

Pe parcursul celor trei ore de workshop vor fi dezbatute sapte teme principale, fiecare modul avand o durata de 20-25 de minute. 

Ce vei afla prin intermediul acestui workshop:

  • cum sa identifici abilitatile native care te ajuta in business;
  • cum sa identifici sursele de stres care iti scad productivitatea;
  • cum sa identifici avatarul clientului ideal; 
  • cum sa identifici stilul de leadership;
  • cum sa faci o campanie de promovare de succes;
  • cum sa gestionezi un cash-flow; 
  • cum sa intelegi mai bine cifrele din spatele business-ului tau.

Workshopul este potrivit pentru tine daca:

  • vrei sa afli mai multe despre cum te poti promova in domeniul in care activezi deja, pentru a obtine mai multi clienti sau pentru a deveni mai cunoscut in comunitatea ta (business sau cariera);
  • esti antreprenor, iar un brand puternic te poate ajuta si sa-ti promovezi afacerea;
  • esti coach, consultant, trainer, speaker, autor, consilier, terapeut sau poate blogger si vrei sa devii vizibil, sa iti construiesti un brand credibil si relatii apropiate si de durata cu clientii tai, oferindu-le totodata produsele si serviciile potrivite nevoilor si dorintelor acestora.

Despre invitati:

Corina Stratulat - antreprenor si strategist for success. Este numerolog si speaker inspirational, realizator emisiune "Calea de mijloc" de la BiziLive TV, membru si mentor in comunitatea de antreprenori MORE Networking.

Alina Striinu - antreprenor si analist de business. Fondator al Grupului de firme AS Group, cu peste 15 ani de experienta in antreprenoriat, cu specializari si expertize in domeniul financiar-contabil.

Cristina Norocel - antreprenor, PR Specialist si Marketing Strategist. 11 ani de experienta in marketing si PR, a activat mai multi ani ca si director de marketing si comunicare in cadrul mai multor companii, membru MORE Networking, Business Women Forum Romania, Elite Business Women, CONAF, Asociatia Nationala a Antreprenorilor din Romania.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Corina Stratulat Antreprenor si strategist for success. Este numerolog si speaker inspirational, realizator emisiune "Calea de mijloc" de la BiziLive TV, membru si mentor in comunitatea de antreprenori MORE Networking.
Alina Striinu Antreprenor si analist de business. Fondator al Grupului de firme AS Group, cu peste 15 ani de experienta in antreprenoriat, cu specializari si expertize in domeniul financiar-contabil.
Cristina Norocel Antreprenor, PR Specialist si Marketing Strategist. 11 ani de experienta in marketing si PR, a activat mai multi ani ca si director de marketing si comunicare in cadrul mai multor companii, membru MORE Networking, Business Women Forum Romania, Elite.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai