Regulamentul Clubului

BT Club – Clubul Intreprinzatorului Roman detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind serviciile, jurnalele, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Baza de date Companii se formeaza utilizand informatiile oferite de dvs. ca urmare a inscrierii firmei in BT Club. In momentul in care firma dvs este inscrisa in Club, la rubrica “Companii/Firme/Afaceri” vor aparea datele pe care le-ati aprobat (precompletate in baza CUI-ului) sau le-ati completat pe site, fara interventii din partea Clubului.

Clubul va pastra confidentialitatea informatiilor oferite de membri, cu titlul “date utilizator” si “date persoana de contact” cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

BT Club isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris al Clubului Intreprinzatorului Roman. Pentru a obtine acordul, va rugam sa utilizati sectiunea Contact.

Clubul nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul Clubului.

BT Club isi rezerva dreptul de a trata diferit membrii Clubului in functie de calitatea acestora de a fi sau nu clienti al Bancii Transilvania.

Consultanta oferita de Club are caracter de recomandare, Clubul neasumandu-si raspunderea pentru rezultatele unor actiuni intreprinse de membri in urma consultantei oferite de Club. Clubul isi rezerva dreptul ca cele mai utile si frecvente intrebari din cadrul sectiunii consultanta financiar-bancara sa fie postate pe site impreuna cu raspunsurile acestora.

Prin participarea la forumurile de discutii sau in comunicarea prin intermediul acestui site sunteti de acord:

  • sa nu defaimati, abuzati, hartuiti, intimidati nicio alta persoana
  • sa nu folositi un limbaj inadecvat, vulgar, obscen, rasial, ofensiv
  • sa nu incitati la activitati ilegale
  • sa nu atasati materiale care contin virusi informatici sau materiale piratate, inclusiv muzica sau software

Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni, va rugam sa ne contactati. Pentru aceasta, va rugam sa utilizati sectiunea Contact din acest site.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fundatia Clubul Intreprinzatorului Roman (CIR) – BT Club, operator de date cu caracter personal cu nr. 16755, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei d-voastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: statistica si servicii de comunicatii electronice.

Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a activitatii fundatiei. Refuzul d-voastra determina renuntarea la serviciile oferite de CIR pe care vi le confera statutul de membru al BT Club.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere la adresa de e-mail imm@btclub.ro, in care sa mentionati dorinta de a va sterge informatiile trimise. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Mentionam ca datele dumneavoastra vor fi pastrate din momentul in care trimiteti pe e-mail informatiile solicitate, pana la renuntarea in mod expres la statutul de membru al BT Club - CIR.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, la adresa imm@btclub.ro

Va multumim!