Drumul de la idee la un magazin online de succes

Descriere Eveniment

Se estimeaza ca 2022 va fi primul an in care comertul electronic va depasi vanzari de un trilion de dolari, deoarece oamenii continua sa-si schimbe obiceiurile de cheltuieli online, pe fondul pandemiei de COVID-19.

BT Club, impreuna cu Vlad Stanescu si Remus Lucut, reprezentanti Blugento, organizeaza webinarul gratuit "Drumul de la idee la un magazin online de succes", in cadrul caruia vei afla etapele vitale pentru implementarea si administrarea unui magazin online de succes.

Daca ai deja o afacere offline si vrei sa-ti deschizi un magazin online, sau vrei sa pornesti o afacere in mediul online, vei afla care sunt pasii necesari pe care va trebui sa-i urmezi inainte sa incepi sa investesti in magazinul tau.

In cadrul acestui webinar, invitatii nostri vor raspunde la urmatoarele intrebari:

  • cum iti dezvolti planul de afaceri si strategia de marketing pentru magazinul online?
  • care este definitia proiectului tehnic si a echipei interne de implementare?
  • cum alegi furnizorul si care sunt solutiile tehnice pentru implementarea magazinului online?
  • care sunt optiunile de implementare a magazinului online? 
  • care este procesul de implementare a magazinului online?
  • cum sa iti promovezi in mediul online magazinul online?
  • cum realizezi analiza raportului de marketing?

Webinarul este gratuit.

 


Despre invitati:

Vlad Stanescu - CEO Blugento are peste 15 ani de experienta in dezvoltare web si aplicatii web, iar experienta sa in afaceri provine din start-up-urile de succes pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor.

Remus Lucut - Business analyst Blugento are o experienta vasta in analiza proceselor de implementare si replatformizare a proiectelor online de tip B2C si B2B, colaborand cu multe branduri multinationale.

Locatii ale evenimentului

Speakeri

Remus Lucut Remus Lucut are o experienta vasta in analiza proceselor de implementare si replatformizare a proiectelor online de tip B2C si B2B colaborand cu multe branduri multinationale.
Vlad Stanescu Vlad Stanescu are peste 15 ani de experienta in dezvoltare web si aplicatii web, iar experienta sa in afaceri provine din start-up-urile de succes pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor.

Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai