Antreprenori pe scena. Pentru Studenti

Evenimentele organizate sub umbrela “Antreprenori pe scena. Pentru studenti” fac parte din cadrul unui proiect conceput pentru a le oferi studentilor evenimente inedite si interactive, menite sa le faciliteze contactul cu lumea de business, sa le ofere ocazia de a sta de vorba cu antreprenori romani reprezentativi, deschisi sa le impartaseasca din experientele lor si sa discute despre ce inseamna sa fii antreprenor.


BT Club, in parteneriat cu Banca Transilvania si Facultatea de Studii Economice si Gestiunea Afacerii din cadrul Universitatii Babes-Bolyai , a creat acest format plin de energie si entuziasm, care vine in completarea cursurilor si seminariilor studentesti, unde prezentarea vizuala este sustinuta de discursul unui invitat special, care interactioneaza permanent cu publicul. Evenimentul se bucura de sprijinul unui moderator, care, timp de doua ore, faciliteaza dialogul dintre antreprenor si participanti, care se desfasoara ca o discutie intre prieteni, incurajand astfel intrebarile din partea participantilor. Nu lipsesc zambetele si premiile surpriza.


Povestea este proiectata in jurul publicului tanar, dornic sa descopere cum a reusit antreprenorul sa depaseasca stadiul de idee si sa reuseasca in mediul de afaceri. Fiind un reper pentru cei prezenti in sala, discursul antreprenorului urmareste oportunitatile pe care le-a avut, dar si greselile pe care le-a facut la inceputul carierei sale. Este un eveniment caracterizat prin sinceritate si naturalete, cu lectii de viata povestite de antreprenor, menite sa-i ajute pe tineri sa descopere frumusetea drumului unui intreprinzator, in ciuda greutatilor.

Daca esti tanar, ambitios si cu mari planuri pentru viitor, nu trebuie sa lipsesti de la aceste evenimente. Vino sa inveti de la cei mai buni!
Descopera povestile cu talc din anii trecuti!