Un eveniment despre antreprenoriat, festivaluri, ploi, noroi si decizii rapide

Inscrierile la acest eveniment s-au incheiat. Te asteptam la evenimentele urmatoare!

Invitat

Mihai Paun

Director, Electric Castle Festival
Probabil stii ca festivalul Electric Castle a reusit sa doboare toate recordurile stabilite vreodata in Romania la evenimente similare. Anul acesta, la cea de-a 3-a editie, au fost aproape 100.000 de participanti in cele 4 zile de festival, probabil ca ai fost si tu unul dintre ei... Dar poate nu il stii pe Mihai Paun, directorul festivalului si co-fondator, si nu aveai habar ca el si-a inceput cariera in macroeconomie, cu un doctorat in SUA, iar primul job a fost la o banca din Romania, apoi a lucrat la o agentie de rating financiar. Cu timpul, insa, si-a dat seama ca implinirea profesionala va veni din antreprenoriat, unde s-a lansat in 2002. A initiat business-uri precum American Experience, Booha Bar...nu stii unde e? inca nu e materie de curs?!, apoi a urmat festivalul Electric Castle, care a reusit sa faca furori inca de la prima editie.
Moderator

Tiberiu Moisa

Director Executiv CC&IMM Banca Transilvania
De peste 9 ani in echipa Bancii Transilvania, este in continuare implicat in proiectul care a transformat o institutie financiara de importanta regionala in cea mai mare banca romaneasca de astazi. Tiberiu Moisa administreaza prima initiativa adresata oamenilor intreprinzatori din Romania pentru sustinerea clasei antreprenoriale: Clubul Intreprinzatorului Roman.

Organizatori

Testimoniale

"Mi-au placut deschiderea catre public si sinceritatea pe care o arata Mihai Paun, precum si interesul celor prezenti pentru a deveni antreprenori. "
"Am apreciat locatia - faptul ca a fost suficient de incapatoare sala dar si usor de ajuns la facultate, mi-a placut ca a fost eveniment accesibil tuturor si nu doar studentilor, mi-au placut "pauzele de plecat" din jumate in jumate de ora, si faptul ca am fost intampinata la intrarea in sala cu zambete placute. "
"Mi-a placut modul in care s-a desfasurat! Friendly. O atmosfera relaxanta. Parca doua ore au fost prea putine... Multumim pentru astfel de evenimente! Am invatat multe. "
"Mi-a plăcut faptul că invitatul Mihai Păun a răspuns la numeroase întrebări și că a oferit premii. Mi-au plăcut mult și stickere-le. "
"Am apreciat faptul ca am fost degajati si am primit feedback la orice intrebare . Invitatul nu a fost unul formal, ci foarte degajat si l-am simtit ca pe un prieten care imi spune din experientele lui. "
"Mi-a placut faptul ca cei doi invitati nu ne-au dezamagit, nu ne-au anulat asteptarile. Am aflat povestea festivalului de la A la Z, cu bune si cu rele. Interactiunea cu publicul a fost de asemenea o parte importanta din eveniment, iar discursul a fost captivant, imposibil sa devina monoton. "

Evenimente anterioare

Dragos Petrescu, Cluj-Napoca Octavian Radu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Moise Guran, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Octavian Radu, Bucuresti Vezi detalii »
Dragos Petrescu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Iulian Stanciu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Mugur Ciumageanu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Sergiu Biris, Bucuresti Vezi detalii »
Sergiu Biris, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Tudor Giurgiu, Cluj-Napoca Vezi detalii »
Andrei Postoaca, Cluj-Napoca Vezi detalii »