Regulamentul Clubului

BT Club – Clubul Intreprinzatorului Roman detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind serviciile, jurnalele, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Baza de date Companii se formeaza utilizand informatiile oferite de dvs. ca urmare a inscrierii firmei in BT Club. In momentul in care firma dvs este inscrisa in Club, la rubrica “Companii/Firme/Afaceri” vor aparea datele pe care le-ati aprobat (precompletate in baza CUI-ului) sau le-ati completat pe site, fara interventii din partea Clubului.

Clubul va pastra confidentialitatea informatiilor oferite de membri, cu titlul “date utilizator” si “date persoana de contact” cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

BT Club isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris al Clubului Intreprinzatorului Roman. Pentru a obtine acordul, va rugam sa utilizati sectiunea Contact.

Clubul nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul Clubului.

BT Club isi rezerva dreptul de a trata diferit membrii Clubului in functie de calitatea acestora de a fi sau nu clienti al Bancii Transilvania.

Consultanta oferita de Club are caracter de recomandare, Clubul neasumandu-si raspunderea pentru rezultatele unor actiuni intreprinse de membri in urma consultantei oferite de Club. Clubul isi rezerva dreptul ca cele mai utile si frecvente intrebari din cadrul sectiunii consultanta financiar-bancara sa fie postate pe site impreuna cu raspunsurile acestora.

Prin participarea la forumurile de discutii sau in comunicarea prin intermediul acestui site sunteti de acord:

  • sa nu defaimati, abuzati, hartuiti, intimidati nicio alta persoana
  • sa nu folositi un limbaj inadecvat, vulgar, obscen, rasial, ofensiv
  • sa nu incitati la activitati ilegale
  • sa nu atasati materiale care contin virusi informatici sau materiale piratate, inclusiv muzica sau software

Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni, va rugam sa ne contactati. Pentru aceasta, va rugam sa utilizati sectiunea Contact din acest site.